MÉS DE DOS MIL ALUMNES INICIEN EL CURS AL MUNICIPI

345
Foto Facebook.
Foto Facebook.

El Curs 2015/16 va començar el passat divendres 11 de setembre, al municipi de Pollença, amb 2.233 alumnes dins les aules dels centres d’Educació Infantil, Primària i Secundària tan públics com privats i concertats.
Amb l’ombra de la LOMQE planant sobre el curs, el professorat en general encara el curs amb cert optimisme, sobretot perquè, amb el canvi de color polític al Govern de les illes Balears, les negociacions amb la conselleria d’Educació del Govern de les illes Balears avancen. Més enllà d’aquesta circumstància, i de l’herència del TIL del Govern de José Ramon Bauzà, el curs s’inicià tant a Pollença com al Port amb normalitat.
Les novetats del curs a nivell municipal són dues: el CEIP Joan Mas ofereix servei d’escola matinera entre les 7’30 hores i les 8’30 hores, de dilluns a divendres, i el CEIP Costa i Llobera estrena directiva amb Maria Antònia Serra Tugores com a directora, Antònia Oliver com a cap d’estudis i Bartomeu Munar com a secretari.
Dels 2.233 alumnes, 691 segueixen el curs escolar al Port, mentre que el 1.542 alumnes restants estudien en alguns dels centres educatius de Pollença. Al PUNT iNFORMATIU que es posarà a la venda aquest dimecres 16 de setembre, trobareu un extens reportatge de Maria Magdalena Tortella sobre com es va desenvolupar l’inici del curs 2015/16 al municipi de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT