MÉS ACTIVITATS PER AQUEST CAP DE SETMANA

80

Pollença bull d’activitat, per aixó, tot i que el dijous ja ferem un avanç de les activitats del activitats d’aquest cap de setmana, avui publicam una actualització amb el que succeirà avui i demà.

DISSABTE 14 D’ABRIL

Si us apassiona el mar, no us podeu perdre la xerrada d’avui a les 19h al Reial Club Nàutic del Port de Pollença, en que Xisco Estarellas explicarà les seves aventures donant la volta al món amb el seu veler

A les 20h a Monti-Sion se celebrarà el 9è Festival de Bandes de Música de Pollença amb un concert en què la banda de música de Sant Antoni de Portmany interpretarà bandes sonores de pel·lícules. Amb aquest concert la banda eivicenca torna la visita que la banda de música de Pollença els va fer l’any passat.

PUBLICITAT

Per altra banda, a les 17 hores, al Club Pollença, hi haurà dansa: Volen, volen, un joc coreogràfic càlid que es fon com un conte melòdic per estimular la imaginació dels infants.

A partir d’un globus, una joguina que representa la festivitat, la infància, l’aventura, la fantasia, la imaginació, l’amistat i també la complicitat i el lligam, Volen, volen desenvolupa un llenguatge sense paraules que, com s’ha dit, estimula la imaginació dels infants. Aquest és un espectacle pensat per a infants majors de 3 anys, que els convida a botar, a participar… L’entrada és gratuïta i la durada de Volen, volen és de 50 minuts.

Els dies 13, 14 i 15 d’abril, al solar de can Conill, es farà la Feria de Abril, que organitza el Centro Cultural Andaluz. Avui el recinte firal s’obre a les 12h i a les 16h hi haurà passejada amb cavalls i música. La jornada es tancarà amb l’actuació del grup OXALIS, que començarà a les 22h.

Aquest cap de setmana també hi ha Abril de República. Avui 14 d’abril és l’aniversari de la proclamació de la II República i per aquest motiu a les 19’30 hores, a la plaça dels Seglars, es farà l’homenatge a les víctimes del franquisme. Paraules, música i flors per a tots aquells que lluitaren per les idees de justícia, igualtat i llibertat.

DIUMENGE 15 D’ABRIL

El diumenge a les 9,45 h al carrer Temporal es donarà el sus a la IV edició de la cursa Cala Sant Vicenç Coves Blanques. Una cursa organitzada per l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç i per l’Ajuntament de Pollença que s’està consolidant dins el calendari de curses populars. La varietat de traçats i l’espectacularitat del recorregut que puja pel camí de Coves Blanques i ofereix unes espectaculars vistes de la costa pollencina.

Les inscripcions per córrer aquesta cursa popular ja es poden fer a la pàgina web Elitechip.net i tenen un preu de 8 euros, més 3 euros pel lloguer del xip. També hi haurà curses de distàncies més curtes per als més joves, que es podran inscriure de manera gratuïta. La distància total és de 9,45 quilòmetres.

A les 20h al Club Pollença continuen les Primaveres Musicals. I ho fan amb un recital de Listz a càrrec del pianista Valentín Moldovan. L’entrada per a socis serà gratuïta, mentre que els no socis hauran de pagar 10 euros.

El diumenge en recinte de can Conill de la Feria de Abril obrirà a les 11h i a les 12h hi haurà l’acte més esperat, la missa rociera. Cantarà el Coro Rociero de Mallorca. L’horabaixa hi haurà cavalls, música i, per suposat, tapes i rebujitos i a les 20 hores, cantaran l’himne d’Andalusia. A les 22 hores, es clausurarà la Feria 2018.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT