MERCAT DE NADAL, BALLS TRADICIONALS I CONCERT DE SANTA CECÍLIA

23

Christmas Bazaar

Falta més d’un mes per a Nadal, però la comunitat anglesa de la zona nord ho té tot a punt per celebrar el tradicional Christmas Bazaar. Això serà demà, dissabte 18 de novembre, entre les 10 i les 14 hores, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (carrer Mestral, 15). Com bé sap tothom, aquest és un mercadet de Nadal és solidari; els beneficis que obtinguin es destinaran a ASNIMO (una associació de les Illes dedicada a persones amb síndrome de down) i a PRODIS de Pollença.

Mostra de balls tradicionals de Formentera i de Pollença

També demà dissabte 18 de novembre, a partir de les 19’30 hores, a l’església del Convent, hi haurà una mostra de balls tradicionals de Formentera i de Pollença. Organitzada per Racó de Tramuntana i Ballugall, la Mostra comptarà amb l’actuació dels fermenters Es Xacoters i dels pollencins Racó de Tramuntana.

Concert coral de Santa Cecília

Finalment, aquest mateix dissabte 18 de novembre, a les 21’15 hores, a l’església de Sant Jordi, acollirà un concert coral amb motiu de Santa Cecília (patrona dels músics). A càrrec del Cor de Cambra Etzel de Mallorca i el Cor Aurica de Badalona.

El Cor Aurica, una coral de veus femenines, dirigit per Aleix Oliveras i acompanyat a l’arpa per Assumpció Janer interpretarà “Ceremony of Carrols” de Benjamin Britten i dues peces curtes de Gustav Holst. Per la seva banda, el Cor de Cambra Etzel, dirigit per Martí Sàez, interpretarà uns motets del compositor Anton Bruckner.
L’entrada a aquest concert és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT