MEDI AMBIENT, CARNAVAL I QUARESMA

172

Entre avui i demà, Pollença viurà un debat sobre medi ambient, el darrer acte del Carnaval i el primer de Quaresma. Si fa no fa, la cosa anirà així.

Avui, dimarts 25 de febrer, entre les 11 i les 17 hores, a l’Institut d’Educació Secundària Guillem Cifre de Colonya, a Pollença, hi haurà un Simpòsium que, sota el lema “Salvem el mar, salvem el planeta”, tractarà sobre temes com els éssers vius, el canvi climàtic, la contaminació, els corrents marins, la posidònia i altres qüestions relacionades amb la geografia, la mitologia, l’acidificiació…

També avui, dimarts 25 de febrer, a partir de les 17 hores, al Club Pollença, hi haurà la Festa Infantil amb el grup Mel i Sucre. Amb aquesta festeta, s’acaba el Carnaval que, al municipi, va començar el Dijous Llarder, o sigui el passat 20 de febrer, amb la Rua del Port.

Finalment, demà, dia 26 de febrer, Dimecres de Cendra, a primera hora, a la plaça Vella, tallaran el Pi de Sant Antoni. La desaparició d’aquest element que es va plantar en ambient festiu el passat 17 de gener marca l’inici de la Quaresma, un període de quaranta dies, que, un temps, va ser de privacions alimentàries i carnals, previ a les festes de Pasqua.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT