MATINES A POLLENÇA I AL PORT

145

Avui, dimarts 24 de desembre, tant a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Pollença com a l’església de la Mare de Déu del Carme del Port, hi haurà Matines.

Al Port de Pollença, les Matines començaran a les 19 hores. La nina Antònia Cerdà Lladó dirà el Sermó de la Calenda amb què s’inicia aquesta celebració eucarística amb motiu del naixement de Jesús.

Acte seguit, les al·lotes Marina Martorell Llompart i Marta Ochogavia Quetglas cantaran la Sibil·la i l’Àngel, respectivament.

A Pollença, les Matines començaran una mica més tard, a les 21 hores. I Xisco Gustran de 9 serà el responsable de dir el Sermó de la Calenda. Els germans Pau i Neus Ramon Cànaves cantaran la Sibil·la i l’Àngel, respectivament.

PUBLICITAT

Nadal anglicà

També avui 24 de desembre, a partir de les 18 hores, la comunitat anglicana de Saint Andrew’s Church també celebrarà la primera eucaristia de Nadal que s’avançarà a la mitjanit amb un acte per a tota la família davant el bressol de Jesús.

Demà 25 de desembre, dia Nadal, a les 10’30 hores del matí, hi haurà un concert eucarístic amb nadales.

Pare Noel al Moll

Avui, dimarts 24 de desembre, a les 18 hores, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVVP), l’associació Amics de Sant Antoni organitza una festa infantil que conclourà amb la visita del Pare Noel.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT