MARTÍ OCHOGAVIA POT SER DESIGNAT JUTGE DE PAU AL PLE DE DIJOUS

853
Martí Ochogavia Mayol pot ser designat nou jutge de pau al Ple d'aquest novembre.

“Resolts els dubtes d’Alternativa, no hi ha problemes jurídics per designar Martí Ochogavia com a jutge de pau”, d’aquesta manera el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha afirmat la possible designació del nou càrrec durant la sessió plenària ordinària d’aquest dijous 26 de novembre.

Aquesta serà la segona vegada que l’equip de govern de l’ajuntament de Pollença presenta Martí Ochogavia com a candidat a jutge de pau. Després d’haver denunciat públicament la falta de consens per triar nou jutge de pau, Alternativa per Pollença va apuntar que, en el cas de designar Martí Ochogavia, es podria incórrer en una il·legalitat per la vinculació d’Ochogavia amb el partit Unió Pollencina Independent (UNPI). Per aquest motiu, l’Ajuntament Ple optà per retirar el punt de l’ordre del dia i subsanar la situació.

Quatre mesos després, l’Ajuntament Ple debatrà sobre la ideoneïtat de Martí Ochogavia com a nou jutge de pau en substitució de Rosario Sànchez, qui ho ha estat aquests darrers 18 anys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT