MAPPING I PLUJA PER COMENÇAR EL 2016

1238
Instantània de l'espectacle de mapping, obra de l'artista Guillem Bonnín Artigues, amb què Pollença va rebre el 2016. Foto Deejays.
Instantània de l'espectacle de mapping, obra de l'artista Guillem Bonnín Artigues, amb què Pollença va rebre el 2916. Foto Deejays.

Un espectacle de mapping creat per l’artista Guillem Bonnín Artigues expressament per projectar al campanar de la Parròquia i música de l’espectacle Alegria del Circ du Soleil, va acomiadar el 2015 i donà la benvinguda al 2016. Per a qui no va anar a la plaça Major de Pollença, aquí teniu l’enllaç del vídeo que va fer Deejays.
Demà, dimarts 5 de gener, en motiu de la Cavalcada dels Reis d’Orient, tornarà haver un espectacle de mapping a la plaça de Pollença.
Els Reis d’Orient arribaran tant a Pollença com al Port, demà dimarts 5 de gener, a les 18 hores.
L’altra notícia d’aquest inici d’any és la pluja, la pluja en forma de buirim que va començar a caure ahir, 3 de gener, cap allà les 18’30 hores, moment en què els patges del Reis d’Orient feien acte de presència a la plaça Major. En total, segons l’estació meteorològica del carrer Creus de Pollença, ha plogut 1’3 litres per metre quadrat i, de moment, segueix fent brusca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT