MALA PÈCORA S’ADHEREIX A LA CAMPANYA #ROMPLACADENA

399
El 2019, la Mala Pècora va organitzar una performance amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista. Foto: McEncinas.

L’associació feminista de Pollença, la Mala Pècora s’adhereix a la campanya #RompLaCadena, que impulsa el col·lectiu “Feminisme a l’escola” amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, el 25 de novembre.

Crida a la participació a les xarxes socials

Des del col·lectiu feminista la Mala Pècora fan “un crit d’indignació, perquè el degoteig de dones assassinades i la violència contra nosaltres no s’atura. Des de gener, han assassinat 41 dones (3 a ca nostra) per part de la seva parella o exparella i 1 de cada 5 dones ha patit alguna forma de violència durant el darrer any”.

Degut a la situació sanitària pel covid-19, la Mala Pècora ha cregut “prudent no concentrar-nos i hem decidit llançar una campanya a través de les xarxes socials en motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. Com que ens agradaria que fos una acció participativa i conjunta, feim una crida a tots els pollencins i pollencines a participar-hi, així com a totes les associacions, entitats i partits compromesos amb la igualtat i el feminisme a col·laborar-hi”.

Romp la cadena

Per això, la Mala Pècora proposa “seguir la idea que des de la xarxa de
centres coeducatius s’ha acordat i que sota el lema ‘Romp la cadena’, es
pretén que reflexionem sobre quins compromisos o accions podem fer
tots i totes per rompre la cadena de les violències masclistes i deixar de
perpetuar-les. I és que la violència masclista no és només física, i s’ha
d’actuar sobre totes les violències masclistes, de les més greus i evidents a
les més subtils i freqüents, que pateixen les dones i les nines pel fet de
ser-ho”.

Com participar-hi?

Des de la Mala Pècora, apunten que es pot participar en aquesta campanya individualment o col·lectiva.

Qui vulgui participar-hi individualment, ha de fer un video seguint les instruccions de la infografia i enviar-lo al correu electrònic lamalapecorafeminista@gmail.com

I per a aquelles associacions, entitats o organitzacions polítiques que vulguin col·laborar per donar més ressò a la campanya, els conviden a contactar amb la Mala Pècora a través del correu electrònic lamalapecorafeminista@gmail.com

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT