MAGNÍFICA ACTUACIÓ DELS POLLENCINS AL CAMPIONAT DE BALEARS DE TRIAL

616

Els pilots pollencins Andreu Oliver, Tomàs Oliver i Josep Seguí a TR-1, i Joan Cerdà i Jordi Torres a TR-3, varen fer una magnífica actuació al Campionat de Balears de Trial que se celebrà el 25 d’octubre, a Pollença. O sigui que tots cinc aconseguiren bones posicions per a la classificació general del Campionat.
El moto club Grup Trial Pollença va dissenyar 7 zones molt tècniques per a la desena prova de trial puntuable per al Campionat de Balears, una prova que va reunir una 40 de pilots de diferents categories: TR-1, TR-2, TR-3 i TR-4. El dia va ser assolellat, així que el bon clima va acompanyar tant els pilots com el públic que va gaudir de veure què són capaços de fer els especialistes d’aquest esport damunt una motocicleta.
Andreu Oliver se situà en la segona posició per darrera de Marc Horrach, mentre que Tomàs Oliver mantingué una dura lluita amb el manacorí Guillem Soler, i quedà quart. Per la seva banda, a Josep Seguí, se li va complicar la cosa en no poder disputar la prova amb la seva motocicleta, n’hagué de fer servir amb una que li deixaren, i va quedar sisè. Els dos pilots més joves, Joan Cerdà i Jordi Torres, varen fer sisè i vuitè respectivament, en la categoria TR-3

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT