MÀGIA I HUMOR PER ACABAR L’ANY AMB EL GRAN CASSANYES I MARIE

135

El dimarts 29 de desembre, a les 20 hores, a la Sala d’Actes del Port de Pollença, el gran Cassanyes i Marie oferiran un espectacle de màgia i humor per a tota la família.

Aquest és un espectacle gratuït amb reserva prèvia, ja que l’aforament està limitat per raons sanitàries. Qui vulgui assistir a l’acte, cal fer una reserva prèvia passant per can Llobera o telefonant al 971530108/extensió 200, de dimarts a divendres, entre les 11 i les 14 hores.

Si en voleu fer un tast…

Un bon reclam

Què trobarà el públic que vagi a veure el gran Cassanyes i Marie? Idò, hi haurà un Gran mag i un preciós teatre. I un bon reclam: “Què més necessites per gaudir d’un bon espectacle de màgia? Pot ser que les coses surtin bé, o que la partenaire col·loqui les coses a lloc, o que el conill no s’escapi o el mag no perdi els papers al mig l’espectacle…
No! Tot això és superflu. Per gaudir d’un bon espectacle de màgia has d’estar-hi TU i els teus entre el públic. I veuràs com les coses volen, exploten, reboten, apareixen i desapareixen. Tot això davant els teus ulls i ben a prop!
A part, són guapos i fan bona olor. Com a mínim al principi de l’espectacle.”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT