L’OCB DE POLLENÇA CELEBRA 40 ANYS. LLIBRES, AUS I JOVES

51

Per aquest primer cap de setmana d’octubre, a Pollença, està previst celebrar el 40 aniversari de la delegació pollencina de l’OCB, però també hi ha la presentació del llibre La porta d’Albert Herranz i Joan Viader; la commemoració del Dia Mundial de la Gola al CTO de la Gola i l’Assemblea de Joves.

40 anys de l’OCB a Pollença

Avui, divendres 4 d’octubre, a partir de les 20 hores, a can Llobera, la delegació pollencina de l’Obra Cultural Balear (OCB) celebra 40 anys amb un acte que obrirà el president, Josep de Luís.

A continuació, hi haurà un passi d’imatges històriques de l’OCB a Pollença i una taula rodona amb antics membres per parlar sobre “El paper de l’OCB de Pollença”, moderats per l’historiador i arxiver de Pollença, Pere Salas.

Finalment, amb música de xeremies i un refrigeri per brindar pel passat i pel futur de l’OCB.

PUBLICITAT

La porta d’Albert Herranz i Joan Viader

Avui, divendres 4 d’octubre, a les 20 hores, a l’Ateneu de Pollença, Joan Viader i Albert Herranz presentaran el seu llibre La porta; un text teatral basat en fets històrics ocorreguts l’estiu de 1931. Arran d’un motí a la presó Model de Barcelona, les portes de les cel·les queden malmeses. Ni a Barcelona ni als voltants, ningú no les va voler arreglar. Per això, les envien a una fusteria de Palma, perquè les reparin. Els obrers, quan ho saben, es declaren en vaga.

Editat per Documenta Balear, La porta d’Albert Herranz i Joan Viader, té 96 pàgines i està a venda per 14 euros.

Dia Mundial de les Aus

Demà, dissabte 5 d’octubre, al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola hi haurà una tauleta informativa del grup local SEO-Virot per celebrar el Dia Mundial de les Aus. Totes les persones interessades en el tema poden passar a recollir informació sobre el grup i les seves activitats.

Assemblea oberta als joves

Demà, dissabte 5 d’octubre, a les 17 hores, al Club Pollença, se celebrarà una Assemblea oberta als Joves l’objectiu de la qual és “donar l’oportunitat al jovent pollencí d’opinar i fer propostes pel futur del municipi”.

Per això, arran d’aquesta reunió, es preveu posar la base per a futurs “treballs en grup, votacions digitals en directe de les propostes i interacció amb els tècnics principals de l’Ajuntament”.

A més a més, “en acabar hi haurà un refrigeri per a tothom”, s’apunta en una breu nota de premsa enviada pel delegat de Joventut, Mateu Soler.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT