LLUMS I VERÇOS PER COMENÇAR NADAL

237

Avui divendres 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, els pollencins, com els suecs, encendran els llums de Nadal. Serà a les 18 hores quan, des de la plaça Major de Pollença i la plaça Miquel Capllonch del Port, es procedirà a il·luminar tot el municipi, fins i tot la Cala Sant Vicenç. A partir de les 17’30 hores, a totes dues places, hi haurà animació infantil i xocolatada a benefici de PRODIS, a Pollença, i d’ABAIMAR, al Port.

verÇos

I amb les incandescències nadalenques enceses, a les 19 hores, a L’Ull Viu, començarà la segona edició de verÇos, una invitació a fer passes i escoltar paraules.

Allà hi intervindran els alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Guillem Cifre de Colonya i la poeta Aina Ferrer.

A les 19’35 hores, al Club Pollença, hi haurà versos musicats de Cati Eva Canyelles i Víctor Leiva, i poemes d’Antoni Riera Vives.

PUBLICITAT

A les 20’10 hores, a Sadanar, serà el torn de Norma Maria, qui dirà poetes sudamericans, i del poeta Pere Joan Martorell.

A les 20’45 hores, a La Birreria, dues dones, Cati Coll i Xesca Palou “Paiaia”, ompliran de versos la vetlada.

Finalment, a les 21’20 hores, a Can Llobera, els verÇos entraran en la recta final amb els mots de Bernat Nadal i la poesia musicada d’Alícia Olivares i Emy Finozzi.

Tot plegat és una invitació a passar apropar-se a la poesia que es fa actualment a Mallorca, però també reviure poemes i poetes de sempre. I és que, com no podia ser d’altra manera, la temàtica de verÇos és la llibertat total.

Presentació de Meredith y el mar de Maria del Carmen Arrom

Avui, divendres, dia 13 de desembre, a les 20 hores, a la Biblioteca municipal de can Llobera, a Pollença, es presentarà la novel·la Meredith y el mar de Maria del Carmen Arrom. L’argument d’aquesta novel·la gira entorn de la història de dos joves que es troben a Finisterre, al final del camí de Santiago. Comparteixen conversa, un foc i un capvespre, però sorgeix entre ells una connexió especial. És aleshores quan ella decideix pegar un capfico i la mar l’atrapa en un viatge que la durà molt lluny, fins a trobar-se amb el passat i fins i tot altres vides.

Meredith y el mar és una novel·la de ficció, té 180 pàgines i ha estat editada per Edicions Balèria.

Sorteig Cavallets i Estendard

Avui, divendres 13 de desembre, a les 20 hores, a la Sagristia (carreró del Vent), hi haurà el sorteig dels Cavallets i l’Estendard.

Per tant, tots els joves que vulguin ballar aquesta dansa el 20 de gener de 2021, han de presentar-se al carreró del Vent el dia i l’hora indicada. Han de fer-ho amb parella, de similar alçada i havent complit els 16 anys si volen ser Cavallets. Per a dur l’Estendard, aleshores, s’han de presentar en solitari i han d’haver complit els 18 anys.

Sigui per a Cavallets o per a Estendard, els joves han d’estar disposats a assistir als assajos que es duen a terme durant els mesos de desembre i de gener.

Aquest 2020, els Cavallets seran Toni Gomila Socies i Toni Company Villalonga, mentre que l’Estàndard serà Juan Carlos Romero Sánchez.

Consell Jove

Avui, divendres 13 de desembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, hi haurà la primera sessió del Consell Jove durant el qual es volen impulsar les primeres propostes fetes a l’assemblea del passat mes d’octubre.

Futbol 7 empreses

Avui, divendres 13 de desembre, a les 21’30 hores, al camp de futbol del Port de Pollença, hi haurà un partit de futbol que enfrontarà l’equip del bar la Bodeguita i el CE Búger.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT