LLUM PROFUNDA ARRIBA AL CLUB POLLENÇA

135

Aquest dissabte 19 de desembre, a les 19 hores, arriba al Club Pollença, el muntatge periodístic i musical de Mariona Forteza, Llum profunda.

Amb Llum profunda, Mariona Forteza presenta una proposta en què uneix les seves facetes de periodista i d’intèrpret musical per contar una història: l’encontrada entre dos personatges molt dispars com són el savi mallorquí Joan Mascaró i el Beatle George Harrisson.

Joan Mascaró va ser professor de llengües modernes i orientals a la Universitat de Cambridge i va traduir a l’anglès textos sagrats. Va ser l’autor del llibre Llànties de foc, a partir del qual va tenir una relació epistolar amb el Beatle George Harrisson.

Llum profunda es basa en les conqüències de la relació que varen establir Joan Mascaró i el Beatle George Harrison. Una amistat que va canviar el món i mitjançant la qual varen projectar la filosofia oriental a Europa i als Estats Units. 

PUBLICITAT

A partir d’aquesta amistat, Llum profunda es complementa amb un repertori de peces musicals que pertanyen al del cançoner popular de Mallorca.

L’entrada a Llum profunda és gratuïta, però cal reservar prèviament, ja que l’aformanet està limitat per mor de la covid-19. Per tant, si estau interessats en assistir a aquest muntatge heu de passar per can Llobera, de dimarts a divendres, entre les 11 i les 14 hores, o bé telefonar al 971530108 extensió 200.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar