LLEUGER DESCENS DE CASOS DE COVID-19

698

Des del Centre de Salut de Pollença, el Doctor Martí Cladera informa que, durant el dia d’ahir, al municipi es diagnosticaren 3 nous positius de covid-19 i es donaran 6 altes. Per tant, ara mateix, hi ha 32 casos actius de coronavirus.

Després d’haver tocat sostre, sembla que la sitaució sanitària al municipi de Pollença millora. Això no obstant, cada dia es dianostiquen nous casos, motiu pel qual és fonamental no baixar la guàrdia i reduir les reunions socials, mantenir la distància de seguretat i, per suposat, dur mascareta i una bona higiene de mans.

Més noves sobre les vacunes

Fa dies que Oxford va avisar que no s’afanyarà per obtenir els resultats finals de la vacuna contra la covid-19 abans de Nadal. “No és una competició amb els altres desenvolupadors”, va defensar el cap del grup de vacunes de la universitat britànica, Andrew Pollard, davant dels mitjans a Londres.

Oxford i AstraZeneca varen publicar resultats preliminars positius dels assajos de la fase 2 amb persones sanes, però encara han d’acabar les proves a gran escala de la fase 3 i presentar els resultats preliminars i definitius als reguladors. “Volem garantir que tenim dades de molt alta qualitat”, va assegurar.

PUBLICITAT

Per la seva banda, Pfizer-BioNTech ja han presentat resultats finals d’eficàcia de la fase 3, mentre que Moderna ha anunciat resultats preliminar dels assajos a gran escala que també demostrarien l’efectivitat de la seva vacuna.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT