L’IRONMAN PROVOCA NOVES RESTRICCIONS DE TRÀNSIT

1753

Restriccions de trànsitAquest dissabte 24 de setembre tendrà lloc una nova edició de l’IronMan Mallorca. Una espectacular triatló de fama internacional en la que participaran més de 2.000 atletes de 60 països. Una prova només apta per a superherois ja que s’han de superar 3,8 Kilómetres de natació, 180,2 en bicicleta i 42,195 kilómetres de carrera a peu.

Sense cap dubte la visita de tots aquests esportistes i els seus familiars deixarà uns ingressos milionaris (se calcula que 24 milions d’euros a tota l’illa), sobretot als hotels i comerços del Port d’Alcúdia. Però una vegada més comportarà una serie de restriccions de trànsit que ocasionarà molèsties als residents de 12 municipis del nord de Mallorca, entre ells Pollença.

Així és que si demà de matí heu d’anar a qualque banda estau ben atents al que vos contam a continuació.

Segons la organització les carreteres Pollença-Port de Pollença i Port de Pollença-Alcúdia romandran tancades entre les 10:00 i les 14:30, mentre que la carretera Pollença-Lluc romandrà tancada de 10 a 15:30.

PUBLICITAT

Això no vol dir que durant aquest temps aquestes carreteres no se puguin creuar. Així si viviu a Cala Sant Vicenç i voleu anara a Pollença, ho podreu fer pel camí vell, però després a Can Escarrintxo pot ser haureu d’esperar per poder creuar. Si Sou al Port de Pollença i voleu anar cap alcúdia ho tendreu més dificil, perque haureu d’anar afins a Pollença per la carretera de Cal Xino i després cap a Alcúdia per la carretera vella. Sense cap dubte hi ha sol·lucions, però complicades.

A més d’aquest IronMan també hi ha l’IronMan 70.3 que te lloc cada més de maig. D’altre banda hi ha desenes de proves com la Mallorca 312 que també provoquen continues restriccions de transit. Per això hem preparat la següent enquesta:

Que opines sobre les continues restriccions de transit a causa dels esdeveniments esportius com l’IronMan?

DEIXA EL TEU VOT

COMPROVA ELS RESULTATS

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT