LIONS NORD DE MALLORCA, AJUDA ELS MÉS NECESSITATS DE POLLENÇA

310
La pesidenta de Lions Nord de Mallorca, Susan Mackay, amb les esportives per als infants necessitats de Pollença.

Lions International és un club benèfic que, des de fa alguns anys, disposa d’una sucursal al nord de Mallorca, amb seu i dedicació, sobretot, a Pollença.

En aquest temps tan difícils, “estam fent el possible per donar suport als més necessitats de la nostra comunitat local”, apunta la presidenta de Lions Nord de Mallorca, Susan Mackay.

Per això mateix, durant aquest darrer mes, “hem comprat més de setanta parells de sabates esportives per als infants de les famílies més necessitades”, explica Mackay.

Per altra banda, “hem pagat les despeses d’entrenament de rugby per a un infant amb necessitats especials i les despeses d’un curs de formació online sobre violència domèstica”, afegeix.

PUBLICITAT

De fet, Lions Nord de Mallorca dona suport de manera continuada al banc d’aliments. En aquest sentit, Susan comenta que “hem donat dues camionetes carregades de productes peribles com oli d’oliva, serdines, tonyina, cafè, ciurons, arròs, tomàtiga fregida i detergent per a rentadora”, a l’hora que avança que, d’aquí uns dies, tenen previst fer un altre donatiu.

Més enllà de les ajudes que organitzen pel seu propi compte, Lions es beneficia tambné de la iniciativa “Menjar per a tots” de Palma Lions. Aquella delegació paga dos camions frigorífics i donen feina a dos xofers a temps complet, perquè tenen un contracte amb la cadena de supermercats Lidl i “sis dies a la setmana recol·lecten totes les fruites i hortalises fresques que s’apropen a la data de caducitat de totes les botigues de Lidl a l’illa. Llavors es distribueixen a bancs d’aliments i menjadors socials”. En aquest sentit, Susan destaca que “vàrem rebre dos lliuraments el mes passat” i està previst que, de manera regular, rebin nous lliuraments per al banc d’aliments de Pollença.

La presidenta de Lions Nord de Mallorca, Susan Mackay, i el president de Palma Lions, Wolfgang Krämer, amb una de les responsables del rebost solidari de la Fundació Cors Oberts, Sor Alícia Juan.

A més a més, Lions Nord Mallorca subministra aliments a Hope Pollensa i a altres organitzacions benèfiques d’arreu de Mallorca.

De moment, les restriccions per regular la pandèmia de la covid-19, els impedeix “realitzar activitats de recaptació de fons des del febrer de 2020”. Això no obstant, “estam molt agraïts amb els nostres seguidors, els nostres amics dels lions del Nord de Mallorca. Sense la seva generositat, no podríem continuar amb els nostres esforços. Moltes gràcies”, diu Susan Mackay.

Finalment, per obtenir més informació i per a qualsevol persona interessada en ajudar, es poden posar en contacte amb Susan Mackay a través del correu electrònic susanpollensa@gmail.com

Centrats amb la violència de gènere, superats per la pandèmia

Des dels seus inicis a Pollença, els Lions Nord Mallorca han treballat contra la violència de gènere. Ara, però, “la pandèmia del coronavirus ens ha superat i només podem fer petites coses”, senyala la sòcia Angela l. Schmidt. En aquest sentit, explica que “els infants que viuen la violència domèstica pateixen traumes. Amb la pandèmia, la situació d’algunes d’aquestes famílies s’ha agreujat i, per cobrir les seves necessitats, hem fet donatius específics com ara la compra de roba interior nova per aquests nins i nines”, explica Schmidt.

Per altra banda, Schmidt ha contat que, a més d’ajudar al rebost solidari de la Fundació Cors Oberts, “hem moblat una habitació del convent dels Sagrats Cors per si fa falta a alguna dona que estigui en situació de vulnerabilitat per mor de la violència de gènere”.

La donació d’aquest setmana al banc d’aliments per part de Lions Nord de Mallorca.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT