LIONS INTERNATIONAL DONA SUPORT AL BANC D’ALIMENTS DE POLLENÇA

184

Des de la delegació de Lions Internacional del nord de Mallorca, informen que aquestes darrers mesos han donat suport al banc d’aliments de Pollença. En aquest sentit, Lions manifesta que estan molt agraïts per la feina que fan els responsables del banc d’aliments,motiu pel qual continuaran fent-los costat.

Entre les activitats solidàries que han duit a terme durant el passat 2020, Lions Internacional apunta que han fet aportacions econòmiques, una part de la qual a través de classes de ioga, per a l’hort del banc d’aliments. Gràcies a aquesta ajuda, les hortalises d’hivern creixen bé. A més a més, ara mateix, estan sembrant patates i altres planters per a la primavera.

Durant les festes de Nadal, Lions Interncional va repartir 400 lots nadalencs als bancs d’aliments, amb l’objectiu que les persones que travessen una situació complicada tenguessin un regal per obrir. En aquest sentit, destaquen que “gràcies a un dels nostres generosos donants, vàrem fer una gran donació d’aliments a Cors Oberts”.

Com que el mes de gener va fer molt de fred i moltes persones no tenien doblers per encalentir les seves llars, Lions Interancional va donar 100 bosses d’aigua calenta i treballaren com a recaptadors de fons locals per ajudar a pagar el butà. A més a més, “proporcionàrem un encalentidor de gas per a una família de cinc persones, un dels quals és un bebè. També donàrem un ordinador per a una víctima de violència domèstica que el necessitava per poder aprofitar un curs online que l’ajudàs a obtenir una feina per mantenir la seva família”, apunta la presidenta de la sucursal de Calvia Lions del nord de Mallorca, Susan Mackay. I és que “ens agrada ajudar en tot allò que podem i estam agraïts als Serveis Socials, Càritas i Cors Oberts per ajudar-nos a identificar les necessitats locals”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT