L’HORT URBÀ SOLIDARI MÉS A PROP DE SER UNA REALITAT

655
El solar on es posarà en marxa l'hort urbà està situat al carrer Cadernera, a prop del restaurant Ikebana

L’associació cultural sense ànim de lucre Undermoll ja ho te tot a punt per posar en marxa el projecte de crear un hort urbà, social, solidari i col·laboratiu. Aquest hort, que es farà a una finca del carrer Cadernera del Port de Pollença, estarà basat en un mètode de cultiu agroecològic i intensiu utilitzant només llavors de varietats locals.

Aquest projecte l’han pogut tirar endavant gràcies als donatius recaptats als diferents mercadets i activitats que l’associació ha desenvolupat entre en novembre de 2019 i agost del 2020.

Els objectius d’aquest hort solidari consisteixen en incentivar la sobirania alimentaria creant una xarxa de voluntaris per cultivar hortalisses. També es tracta d’incentivar la solidaritat, la interculturalitat i la intergeneracionalitat creant un vincle comunitari entre tots els participants.

Tot i que encara no s’han obert les inscripcions hi haurà 35 places disponibles per a gent del municipi. Les places restants, un 80 per cent, seran destinades a col·lectius de jubilats, persones a l’atur, persones en risc d’exclusió social, etc.). El 40 per cent dels fruits obtinguts es donaran al centre de distribució d’aliments de Pollença, i el 60 per cent restant es distribuiran de manera equitativa entre els integrants dels diferents grups de treball.

PUBLICITAT

Pròximament Undermoll indicarà al seu Facebook (www.facebook.com/undermoll) com es poden fer les inscripcions i el calendari d’activitats

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT