L’ESTIU DIU BYE BYE, PERÒ L’ACTIVITAT CONTINUA

20

Han caigut quatre gotes (5’1 litres per metre quadrat segons l’estació meteorològica del carrer Creus de Pollença) i ha refrescat l’ambient, un canvi que coincideix amb un cap de setmana que comença amb la segona edició de Bye Bye estiu, però l’activitat continua al municipi i no només en cap de setmana.
Avui, divendres 1 de setembre, entre les 19 i les 3 hores, a l’Avarador del Port de Pollença, hi ha el Bye Bye estiu, una festeta per dir adéu a l’estiu de manera divertida. De fet, a més de la proposta gastronòmica de diferents foodtrucks, està programada l’actuació dels següents grups de música: Fossati (des de les 19’30 fins a les 20’30 hores), Joni Theas (des de les 20’30 fins a les 22 hores), La Kunfusion (des de les 22 fins a les 23’30 hores), Dinamo (des de les 23’30 fins a la 1 hores) i Dj Stephane (des de la 1 fins a les 3 hores).
I avui mateix, divendres 1 de setembre, a les 21’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi ha un concert de flamenc a càrrec de Benjamin Habichuela i el seu grup. Per un donatiu de 10 euros, els assistents gaudiran d’uns dels representants del flamenc més autèntic que es fa a Mallorca. Organitza aquest acte el Centro Cultural Andaluz.
Demà, dissabte 2 de setembre, a les 18 hores, des de davant els apartaments Habitat del Port de Pollença, començarà l’excursió reivindicativa pel coll de Síller. Organitzada per la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts, els participants aniran des del Port fins a Sant Vicenç pel coll de Síller amb l’objectiu de pressionar, perquè s’obri aquest camí públic de manera imminent.
El mateix dissabte 2 de setembre, a les 19 hores, al Port de Pollença, començarà la II Carerra popular per la diabetis. Organitzada per Lemur diabético amb el lema “Mou els teus peus per la diabetis”, aquesta és una cursa no competitiva ni cronometrada, en què els participants han de recórrer un itinerari de 5 quilòmetres pel Passeig de la Primera línia del Port, des del pàrking de Ports fins al mollet de Llenaira, per donar visibilitat a la diabetis i contribuir en el benestar de les persones que pateixen aquesta malaltia.
La inscripció val 7 euros i inclou una camiseta tècnica per als primers 350 inscrits, el dorsal, aigua, quelitas i una invitació a la cova dels Hams. Les inscripcions continuen obertes i es poden fer Bellini Surf Shop o al blog lemurdiabetico.com. Qui no pugui participar a la cursa, pot col·laborar igualment adquirint un dorsal zero.
Des de l’organització demanen que els participants duguin camisetes blaves com a mostra de solidaritat amb els malalts de diabetis.
I també aquest dissabte 2 de setembre, a les 19 hores, a la platja del passeig Anglada Camarasa, arrencarà la Fira d’una nit d’estiu al Port de Pollença. Organitzada per l’Associació d’Artesans, la idea és omplir de màgia la platja per convertir-la en un aparador dels productes que elaboren artesans locals i externs a fi de convertir-los en una alternativa de qualitat al típic souvenir.
Per acabar el cap de setmana, diumenge 3 de setembre, a les 20’30 hores, a la plaça Vella de Pollença, hi haurà cinema a la fresca. Es projectarà el film La classe d’esgrima, una pel·lícula finladesa de 2015 que recull la història d’un campió d’esgrima que, fugint de la policia russa, retorna a casa seva, on s’haurà d’enfrontar a una difícil decisió. El film es podrà veure en versió doblada al català. Aquest és un espectacle gratuït.

C@lor musical
I ja dilluns, comença C@lor musical, una activitat que la Banda de Música de Pollença organitza per apropar la música als més petits.
Entre el 4 i el 8 de setembre, de 17’30 a 19’30 hores, al Centre d’Educació Infantil i Primària Costa i Llobera de Pollença els infants provaran diferents instruments musicals i assajaran un breu concertet. Durant els dos primers dies, els infants triaran instrument i una vegada escollit, faran un breu assaig de mitja hora o tres quarts amb el director, com si fossin professionals. D’aquesta manera, els darrers dies amb l’instrument definit, començaran a sonar les primeres notes i assajaran un concertet de 10 minuts per acomiadar el C@lor musical de 2017.
Més enllà d’aquests quatre dies d’aproximació i iniciació a la música de banda, a partir del 15 de setembre començarà a caminar la Bandeta amb els alumnes engrescats a partir de C@lor musical.
Per participar a C@lor musical, no cal tenir coneixements musicals. Això sí, han de tenir 7 anys o més. Per inscriure’s, seguiu aquest enllaç www.bmusicapollenca.com/calormusical

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT