L’ESPORT BASE TAMBÉ ATURA PEL CORONAVIRUS

199

L’esport base també atura l’activitat, partits i entrenaments, durant els propers quinze dies. Així ho han comunicat tant des del Pollença i Port Club de Futbol com del Bàsquet Pollença i del Club de Volei Pollença.

Des del Pollença i Port CF han enviat un comunicat de la Federació de Futbol de les illes Balears en el qual insten el club a cessar l’activitat esportiva per la qual cosa “queden suspesos els partits i entrenaments de totes les categories fins nova ordre”.

Per la seva banda, des del Bàsquet Pollença i seguint les recomanacions de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, també aturen l’activitat d’acord amb el consell de les autoritats sanitàries competents, canalitzades mitjançant la direcció general d’Esports de les illes Balears, que han demanat la suspensió de l’activitat fins al 29 de març.

Davant aquestes circumstàncies excepcionals, tant el Bàsquet Pollença com el Port i Pollença CF, demanen compressió, l’ajuda i la col·laboració de les famílies.

PUBLICITAT

En la mateixa línia, la directiva del CV Pollença ha acordat cancel·lar les activitats d’entrenament que es realitzen al pavelló municipal en les seves categories com a mesura preventiva del COVID-19, seguint els consells de la Federació de Volei de les illes Balears fins que la situació es normalitzi i no hi hagi cap tipus de risc per al CV Pollença fins al dia 25 de març.

Taquen la piscina municipal
Seguint les directrius de la Conselleria de Sanitat de les Illes Balears, l’Ajuntament de Pollença ha tancat la piscina municipal del Port per evitar l’expansió el virus covid-19. Aquestes instal·lacions estaran tancades al públic de manera indefinida.
La resta dinstal·lacions i poliesportius, de moment, continuaran oberts, i les activitats dirigides es duran a terme amb normalitat, si no hi ha noves ordres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT