L’ESCRIPTORA MARIA DUEÑAS FARÀ UNA CONFERÈNCIA AL CLUB

169

L’escriptora Maria Dueñas farà una conferència al Club Pollença. Això serà el dia 19 d’agost, a les 21 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença.

En aquests moments, qui es va popularitzar per El tiempo entre costuras està immersa en la promoció de la seva darrera novel·la Las hijas del Capitán, una novel·la en què ret homenatge a la colònia espanyola que va residir a Nova York durant les primeres dècades del segle XX, on gairebé 40.000 immigrants procedents de tots els racons d’Espanya, que als anys 30 del passat segle XX, treballaven amb coratge per construir una vida a la gran ciutat.

Las hijas del Capitán narra la història de tres joves que travessaren l’Oceà, s’ubicaren en una ciutat enlluernadora i lluitaren amb ganes per trobar el seu destí. A través de 600 planes, el lector viatja amb elles a aquell Nova York fascinant, en el qual els immigrants espanyols feien feina per aixecar una metròpolis que es va anar omplint de gratacels, transit rodat i avanços tecnològics.

El passat 2018, el Club Pollença va acollir una conferència de l’escriptora Luz Gabás, autora del bestseller Palmeras en la nieve. En aquella ocasió, el dia abans es va projectar la pel·lícula homònima basada en la novel·la de Gabás.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT