LES MUNTANYES I EL MAR D’HELENA BELLINI

547

Helena Bellini és una de les persones més inquietes del Port de Pollença. Cada dia recorr les muntanyes d’aquesta part de la serra de Tramuntana. Un exemple d’aquesta activitat és el repte que va superar el passat mes de març, quan va pujar 79 vegades a la Talaia Vella del Port de Pollença en només 42 dies per recolzar la seva amiga Karen Darke en el projecte solidari Quest79, que té com objecte recaptar doblers per a l’Associació de lesions de la columna vertebral (SIA).

Totes aquestes sortides a Bellini una visió privilegiada d’aquesta part de l’illa, que no s’oblida de fotografiar gaire bé cada dia. Ara, una selecció d’aquestes fotografies es podrà veure a la sala d’actes del Reial Club Nàutic del Port de Pollença (RCNPP), gràcies a l’exposició “Las montañas i el mar”, que ha organitzat l’Associació Amics de Sant Antoni, amb la col·laboració patrocini de l’Ajuntament de Pollença, Colonya Caixa Pollença i el RCNPP. Floristeria Girasol seran els encarregats de la decoració, mentre que la impremta Traç Digital ha estat l’encarregada de la impressió de les fotografies.

La inauguració de l’exposició serà el 17 d’agost a les 19:00 i es podrà visitar cada dia fins al 14 de setembre. L’exposició s’emmarca dins els actes de celebració del 60 aniversari de la fundació del RCNPP.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT