LES IV JORNADES DE BENESTAR SOCIAL MARQUEN UN ALTRE CAP DE SETMANA D’ACTIVITAT FRENÈTICA

309

Tot i que ja estan sonant el darrers compassos de l’estiu, l’activitat a Pollença no atura i tornam a tenir un cap de setmana frenètic.

Avui divendres al claustre del convent a partir de les 20:30 sonaran els fados de Maria Do Ceo. És el darrer concert del cicle “Sons d’estiu” i tot i que l’entrada és gratuïta, se recolliran donatius per Metges Sense Fronteres.

Avui també, i quasi a la mateixa hora, arriba el cicle de Cinema Kurd a l’Ateneu de Pollença. A les 20:00 se projectarà el documental “Las tortugas también vuelan”. L’entrada és gratuïta.

Però el dia de major activitat serà demà, dia 17 de setembre. Ja el de matí, a partir de les 10:00 i fins a les 14:00, la Plaça Major s’omplirà de solidaritat amb les IV Jornades de benestar social, organitzades per l’àrea de benestar social de l’ajuntament de Pollença. 16 associacions de caire social muntaran paradetes a la plaça amb la intenció de informar sobre les seves tasques i de demanar col·laboració per resoldre les diferents problemàtiques a les que s’enfronten. A més, durant tot el matí hi haurà diferents activitats per a totes les edats: tallers, ball en linia, desfilades, etc.

PUBLICITAT

I mentre succeïx tot això, a les 10:30, se celebrarà a Can Llobera l’homenatge acadèmic a Bernat Cifre, amb un final d’acte amb la coral de Colonya.

Ja a l’horabaixa, a partir de les 17:00 a l’escalonada de la Plaça Major hi haurà la trobada de ganxet “Vestim la Plaça”. Tothom està convidat perquè dugui el seu propi ganxet i llana de colors.

I així arribam al diumenge 18 de setembre, en el qual l’activitat se trasllada al Port de Pollença. Ales 19:00 a la Plaça Miquel Capllonch hi ha Mostra de Ball de Pagès a càrrec de Racó de Tramuntana i Ordi Broix de Santanyí.

Be sigui per motius solidaris, culturals o de pura diversió, no hi ha cap excusa per quedar-se asseguts al sofà aquest cap de setmana a Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT