LES FESTES DEL CARME ENTREN A LA RECTA FINAL

666

Les Festes del Carme, al Port de Pollença, entren a la recta final. Després de dies de festa, ahir, a l’aparcament de la Piscina Municipal, hi va haver la festa d’aigua amb diferents atraccions aquàtiques per a infants. Els Bombers de Mallorca mostraren un cotxe de bombers antic que s’ha restaurat i, tant gelats Valls com l’empresa Bartomeu Reig, convidaren els nins a prendre un gelat.
El dia va acabar amb una vetlada de màgia i humor amb el Màgic Cloquell i l’humorista Paco Calonge, a la plaça Miquel Capllonch.
Per avui, dijous 14 de juliol, a les 21 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà el sopar solidari a benefici d’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (Abaimar). El menú, pa amb oli més beguda més postres, costa 10 euros per als adults i 5 euros per als infants. Els tiquets es poden comprar a Estètica Aina, a Pollença, i a la papereria Molt Més, al Port. La vetlada estarà animada per la xaranga de Los Valencianos i, havent sopat, devers les 23 hores, hi haurà ball de saló amb l’orquestra Galatzó.
Divendres 15 de juliol, l’activitat s’atura amb motiu de les eleccions dels càrrecs de Moros i Cristians.
Dissabte 16 de juliol, dia de la Mare de Déu del Carme, a les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi ha un espectacle de màgia infantil amb el Mag Fèlix. i, a partir de les 20 hores, l’Esbart de Sant Jordi acompanyats pels Xeremiers Orats faran una cercavila a la qual no hi faltaran els Gegants Antoni i Maria dels Àngels.
A les 21 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà la II Trobada de ball en línia amb l’animació de Rocio Vilchez i altres monitors de la Federació Balear.
I a les 22 hores, començarà la Festa a la Gola amb Deejays Grup, una festa en la qual col·labora l’Associació de Veïns del Port de Pollença.
Per acabar, diumenge, 17 de juliol, a les 18’30 hores, es dirà una missa a l’església de la Mare de Déu del Carme del Port, durant la qual s’estrenarà l’himne del Carme amb lletra de Bernat Cifre i música d’Emili Vivas. En acabar l’acte religiós, hi haurà la processó marinera per dins la badia de Pollença.
I, a les 23 hores, la colla de dimonis Ca de Bou acompanyats pels tamborers Ca de Bou faran un correfocs des de la plaça Miquel Capllonch fins a la Gola, passant pel carrer Ecònom Torres i el passeig Saralegui. A la platja de la Gola, hi haurà els focs artificials amb els quals es posarà punt a les Festes del Carme de 2016.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT