LES ESCOLES DE BALL DE PAGÈS ES PREPAREN PER COMENÇAR

561

Les escoles de ball de pagès, tant de Racó de Tramuntana com d’Aires de la Cala, es preparen per començar el curs la primera setmana d’octubre.

Aquest dijous 29 de setembre, a les 19’30 hores, al Col·legi d’Educació Infantil i Primària Costa i Llobera de Pollença, hi ha la reunió informativa de l’Escola d’Aires de la Cala. Per tant, qui vulgui aprendre a ballar amb aquesta formació que aquest estiu ha estrenat grup de música, pot anar a aquesta reunió. També es poden posar en contacte amb Maria Pizà a través del telèfon 609943587 o bé pot enviar un correu electrònic a airesdelacala@gmail.com. També trobaran informació al Facebook airesdelacala.

En principi, les classes per a adults es faran el dimecres a la Sala Polivalent del Polisportiu de Pollença i el dijous al CEIP Costa i Llobera, on també es faran els grups d’infants. El curs començarà dia 5 d’octubre i, encara que hagin començat les classes, tothom que estigui interessat en ballar, o aprendre’n, es poden apuntar en voler.

Per la seva banda, a Racó de Tramuntana, ja han fet les reunions informatives, en qualsevol cas els grups són oberts a qualsevol persona que vulgui aprendre o practicar ball de pagès. Per tant, qui vulgui informar-se amb més detall sobre l’Escola de ball de pagès de Racó de Tramuntana es poden posar en contacte amb Antònia Bisanyes a través del telèfon 636604410. A Pollença, les classes de ball de pagès es fan al pati del CEIP Costa i Llobera, els dilluns i dimecres per a infants i els dimarts per als adults. Al Port de Pollença, les classes es fan al Saló Parroquial i tant grans com petits, hi van els dimarts.

PUBLICITAT

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT