LES ESCOLES ANIMEN LES FAMÍLIES A DECORAR ELS CARRERS PER LA FIRA

365
L'any 2018 un ocellets de fusta acompanyaven els visitants de la Fira pels diferents espais. Aquest 2020, l'Ajuntament i les escoles animen els infants a ambientar els carrers amb mòbils fets amb materials que tenen per casa.

Les escoles del municipi animen les famílies a decorar els carrers amb motiu de la Fira de Pollença que, aquest 2020, escaurà el dia 15 de novembre. però que, degut a la pandèmia del coronavirus, serà diferent.

La petició de les escoles respon a la petició plantejada des de l’àrea de Fires de l’ajuntament de Pollença a fi d’ambientar els carrers del poble que, aquest 2020, no es podran omplir com és costum un diumenge de fira.

Des de les escoles i seguint instruccions de l’àrea de Fires, s’han posat en contacte amb les famílies per comunicar la proposta que, en funció de la disponibilitat de cada classe, bé es farà a l’aula o bé a casa amb la família. Fet i fet, es tracta d’elaborar mòbils decoratius amb materials que tothom té a casa com rotlles de paper higiènic, robes, discs compactes, fustes… i, posteriorment, penjar-los als carrers. Per això, les famílies es podrien posar d’acord amb els veïnats per penjar la decoració de part a part del carrer uns dies abans del cap de setmana de la Fira, els dies 14 i 15 de novembre.

Des de l’àrea de Joventut, resoldran qualsevol dubte o aclariment a través del correu electrònic uepjove@ajpollenca.net

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital