L’ENQUESTA SOBRE EL MILLOR SANT ANTONI ESTÀ TANCADA, I EL GUANYADOR ÉS…

548

Sant Antoni és la sang dels mallorquins i a diferència de les altres festes, cada poble la celebra de forma diferent. Aquest, pensam, és el motiu de l’àmplia repercussió que ha tingut aquesta enquesta, convertint-se en una de les més votades de puntinformatiu.cat. A més altres mitjans s’han fet ressò d’aquesta enquesta, com ara la revista local de Manacor “Cent X Cent”, el programa 5 dies d’IB3, o el Diario de Mallorca.

Consideracions prèvies

Però abans de passar als resultats s’haurien d’aclarir algunes qüestions tècniques. El sistema usat per fer l’enquesta permet repetir el vot d’un mateix dispositiu (tablet, movil, ordinador…) infinites vegades. Però després, tots aquests vots repetits són metòdicament eliminats, deixant només un vot diari des de cada dispositiu. Molts internautes, desconeixent aquest punt i mostrant una excessiva estima cap a les festes del seu poble, han intentat manipular l’enquesta votant desenes de vegades seguides
La votació, tanmateix, no deixa de ser un divertiment, ja que valorar quin Sant Antoni és millor en uns termes tan generals és una qüestió subjectiva. El que si ens pot servir és per veure quina població estima més el seu Sant Antoni o quina població té més habitants enganxats a les xarxes socials.

Resultats exactes

Dit això, finalment l’enquesta ha rebut 972 vots legals i el poble guanyador ha estat Sa Pobla, que ha rebut un 41,6 per cent dels vots. En segona posició trobam Manacor, amb un 26,2 per cent. En tercer lloc, Pollença, que ha rebut un 17,7 per cent de vots a favor. Artà ha rebut un 8,5 per cent, i Muro un 4 per cent. També hi ha hagut pobles que han destacat a l’opció Altres, que en general ha rebut un 2 per cent dels vots. Dins aquesta opció, els poble més votat han estat Capdepera i Son Servera, que han rebut quatre vots cada un. Sant Llorenç i Cala Ratjada han tingut dos vots per hom.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT