L’AVVP RETIFICA UNA DIRECTIVA OBERTA A NOVES INCORPORACIONS

23
?

L’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença va ratificar ahir, 15 de desembre, l’única candidatura que es va presentar per ocupar la junta directiva, una junta directiva que està oberta a noves incorporacions.

Es tracta d’una candidatura continuista que vol mantenir la línia iniciada durant aquests anys passats. De fet, bona part dels directius repeteixen en els seus càrrecs. Aquest és el cas de Mateu Capó que continua com a President, de Maria Antònia Cabanellas que es manté com a vicepresidenta i de Tomeu Salas que segueix com a secretari i tresorer. De vocals, hi ha Francisco Cañellas, Mateu Plomer i Maria Cifre. Per tant, si hi ha qualque persona que vulgui formar part d’aquesta directiva com a vocals es poden posar en contacte amb qualssevol dels directius.

El termini per presentar candidatures a l’AVVP acabava el 13 de desembre. Ahir, 15 de desembre, al Club Pollença, se celebrà l’Assemblea General Ordinària. A més de revocar la directiva, es varen tractar altres punts com dació de l’estat de comptes i dels pressupostos previstos per al 2018, a més d’obrir un torn de precs i preguntes.

Sopar de Nadal

Avui mateix, dissabte 16 de desembre, els socis de l’AVVP celebren el Sopar de Nadal, a les Cases de Son Sant Martí.

PUBLICITAT

El grup sortirà de Pollença a les 20’30 hores, des de la plaça del Monument, en autobús per, havent sopat, tornaran amb el mateix bus.
El preu del sopar i de l’autobús és de 25 euros per als socis de l’AVVP i de 35 euros per als no socis. Qui vulgui apuntar-se o saber més informació sobre aquest soparet, poden telefonar a Mateu (629635727) o a Tomeu (655815559). És probable que quedin poques places, si és que en queden.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT