L’AVVP REPRÈN LES EXCURSIONS AMB UNA SORTIDA DES DE CÚBER FINS AL CORNALÓ GRAN

284
Cúber és el punt de partida de la primera excursió de la temporada que organitza l'AVVP. Foto: Andreu Salom.

Amb l’arribada de la tardor, l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP) reprèn les excursions, una activitat que realitzen de manera regular durant uns mesos a l’any.

La primera excursió serà el 24 d’octubre per anar des de Cúber fins al Cornaló Gran. La sortida es farà e les 8 hores, des de la plaça del Monument. Des d’allà pujaran fins a Cúber on començarà la caminada fins al Cornaló Gran. El preu d’aquesta excursió és de 10 euros per persona.

Escapada a Eivssa

Per altra banda, entre el 20 d’octubre i l’1 de novembre, la mateixa AVVP organitza una sortida de cap de setmana a Eivissa. El preu d’aquesta escapada amb l’AVVP és de 235 euros per persona.

Finalment, convé recordar que, entre el 25 i el 30 de novembre, l’AVVP té previst anar de viatge a León. El preu d’aquesta sortida és de 480 euros.

PUBLICITAT

Per a més informació sobre totes aquestes activitats de l’AVVP, podeu posar-vos en contacte amb Mateu a tra´vés del mòbil 629635727 o amb Tomeu a través del mòbil 655815559. O bé passar per la caseta que l’AVVP té al parc infantil del carrer Cecili Metel i que està oberta cada dimecres de 18’30 fins a les 20 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT