L’AVENTURA AMERICANA D’UNA TENISTA POLLENCINA

1454

A principi de maig Laura Rosselli Sebastian es trobava a Nova Orleans (Estats Units d’Amèrica) per jugar un torneig de tenis quan va saber que aviat es tancarien les fronteres del país a causa de la pandèmia. Pràcticament en 2 dies va tornar al seu pis d’Idaho, a l’altre extrem dels Estats Units, va agafar totes les seves coses, va tornar les claus a la madona, va cancel·lar el seu compte corrent i va partir amb el primer vol que va trobar. En un principi, tenia un vol directe a Espanya, però, a causa de les cancel·lacions, va haver de passar per Los Ángeles, París i Barcelona. Dos dies després arribà a Pollença, on ha passat tot el confinament.

Laura Rosselli és una al·lota pollencina de 24 anys que enguany cursava el darrer curs de la carrera d’Administració d’Empreses a la Universitat Lewis-Clark State, a Idaho (nord-oest dels Estats Units). Els estudis se’ls finançava gràcies a una beca esportiva com a jugadora de tenis, jugant als Warriors, l’equip de la Universitat, on va arribar a jugar els campionats nacionals.

Laura, que abans de partir als EUA entrenava a Eu Moll Tenis Club, ha hagut d’acabar els estudis en línia des d’aquí, fet que li ha impedit gaudir d’un moment tan esperat i important al país americà com la graduació.

Ara ja es prepara per realitzar els estudis de postgrau a l’EAE Business School de Barcelona, on ja ha estat acceptada. Pel que fa al tenis, probablement el deixi aparcat per centrar-se en els seus estudis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT