L’ASSOCIACIÓ HOTELERA DE POLLENÇA DONA UNA TONA D’ALIMENTS ALS SERVEIS SOCIALS DE POLLENÇA

735

Són moments difícils per tothom, i el sector hoteler de no n’està exempt. De fet, tot i haver-hi les primeres previsions d’obertura d’alguns establiments, la incertesa al mercat britànic fa que molts hotelers es plantegin no obrir aquesta temporada. Tot i això l’Associació Hotelera de Pollença ha volgut contribuir a fer la situació més sostenible per a les famílies de Pollença que més malament ho estan passant, donant 1.115 kg d’aliments bàsics a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Pollença. És habitual que els hotels a final de temporada donin l’excedent de menjar a diferents ong’s i associacions del municipi a mesura que van tancant, però aquesta vegada han decidit dedicar una partida de l’Associació per ajudar als més necessitats. El menjar s’ha comprat al proveïdor Sánchez Alimentació, que també a col·laborat en el donatiu.

Els aliments seran distribuïts a les bosses que cada quinzena l’Àrea de Serveis Socials reparteixen a prop de 115 famílies necessitades de Pollença.

Cal dir que les bosses només es reparteixen dins el nucli urbà de Pollença, ja que al Port de Pollença les ajudes es donen en forma de targetes que poden ser usades per comprar aliments i queviures bàsics als supermercats Eroski. I és que al nucli costaner el nombre de famílies que requereixen ajudes dels serveis socials és molt elevat, i seria impossible repartir bosses per a tots. La primera quinzena de maig es varen activar les primeres 157 targetes, però a hores d’ara ja se’n reparteixen a 700 famílies, segons la regidora de Serveis Socials, Francisca Cerdà. Aquestes targetes tenen un crèdit inicial de 120 euros, més 30 euros per cada membre de la família, i s’han de fer servir exclusivament als supermercats Eroski.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT