L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE POLLENÇA PRESENTA NOU LOGOTIP

56

L’Associació de Comerciants de Pollença va presentar ahir dimecres 29 de novembre el nou logotip que serà la imatge de l’associació d’ara endavant. El procés d’elecció d’aquest logo s’ha fet mitjançant un concurs en el qual s’han presentat fins a 15 propostes. Un jurat, format per membres de l’associació del sector de la impressió i el disseny gràfic, ha estat l’encarregat de decidir la imatge guanyadora. L’autora del disseny és Maite Vasallo Vilar, una Pollencina de 30 anys llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Bilbao i dissenyadora gràfica professional. Com a guanyadora ha recollit el premi, consistent en un val de 500 euros per gastar en comerços de l’associació.

A més de representants de l’Associació Comerç Pollença, a l’acte hi assistiren el batle de Pollença, Miquel Àngel March, i el regidor de Comerç, Toni Cànaves, que foren els encarregats d’entregar el premi a la guanyadora. La dissenyadora Maite Vassallo va reconèixer haver-se basat en la imatge de la font del gall per fer el disseny. Dolors Domínguez, presidenta dels comerciants, va repartir adhesius amb el nou logotip a la vintena de persones que assistiren a l’acte i va explicar que a partir d’ara el logo seria present a totes les campanyes de l’associació.

D’altra banda, l’associació Comerç Pollença, ja prepara els mercadets de nadal, tant de Pollença com del Port. Així, el dissabte 9 de desembre se celebrarà el mercadet del Moll, que enguany se situarà exclusivament al carrer Formentor, on s’instal·laran dos castells inflables. Al llarg de la diada hi haurà diverses actuacions musicals i, fins i tot, un mag que actuarà a les 12 del migdia.

PUBLICITAT

El mercadet de Pollença tindrà lloc, com els darrers anys, al claustre de Sant Domingo i es farà els dies 16 a l’horabaixa i el diumenge 17, el matí. Els assistents podran trobar gran diversitat de productes del comerç pollencí a preus rebaixats. Com a novetat enguany es farà una degustació de cafè, entre les 17 i les 19 hores del dissabte. La nota musical la posarà el grup “Julie i Pep Toni” que actuaran a partir de les 18 hores. A més d’això, hi haurà castells inflables per als més petits i el diumenge matí actuarà el grup de ball de pagès Aires de la Cala.

El Cosell de Mallorca presenta la campanya “regala Mallorca”

I és que per aquestes dates el comerç de tota l’illa es prepara ja per la campanya nadalenca. Aquest matí, a la Fàbrica Ramis d’Inca el president del Consell, Miquel Ensenyat, i el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet han presentat la campanya de foment del comerç de proximitat “Regala Mallorca” per a les festes de Nadal i Reis. A l’acte també hi assistit el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT