L’ASSEMBLEA DE LA BANDA ACABA SENSE ACORD RESPECTE EL DIRECTOR

423
Foto: Fernando Perianes.

Ahir, divendres 2 d’octubre, la Banda de Música de Pollença va celebrar Assemblea General, una assemblea que, després de dues hores d’intens debat, va acabar sense acord respecte el director que, tal i com va transcendir fa unes setmanes, havia estat destituït per la nova junta directiva.

Dels punts de l’ordre del dia que s’havien de debatre ahir, el que feia referència al director era el quart, però hi va haver acord unànime per tractar en primer lloc aquesta qüestió.

Entre els detractors de la decisió de destituir qui ha estat director de la Banda de Música de Pollença, Emili Vivas, se sentiren tres veus. D’una banda, els pares d’infants que toquen a la Banda i que han crescut musicalment al costat d’Emili Vivas i defensen la seva persona i accions per qüestions emocional, sobretot.

Per altra banda, els músics, però també alguns pares, consideren que han fallat les formse. I, finalment, hi ha una tercera veu formada per músics i ex-membres de la Banda que, a més a més, tem les conseqüències legals.

PUBLICITAT

Per part de la junta directiva, posen en relleu que els hauria agradat poder exposar el projecte amb el qual es presentaren al càrrec, però que, després de llegir l’ordre del dia, es va demanar per entrar a debatre la qüestió del director. En aquest sentit, la directiva declina fer declaracions al respecte, al·legant que en la destitució d’Emili Vivas no hi ha res personal ni cap mala intenció, senzillament volen que entrin aires nous a la Banda de Pollença.

Així mateix han explicat que hi ha qüestions burocràctiques que, fins que no es resolguin, paralitzen l’activitat de la Banda. I és que Emili Vivas ha presentat un recurs davant el Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les illes Balears (TAMIB) en considerar que ha estat objecte d’un acomiadament improcedent. La junta directiva ha posat el cas en mans d’advocats i, fins que no hi hagi una resolució, és difícil prendre qualsevol decisió han dit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital