“L’ART AMAGAT NO TÉ CAP SENTIT”

247

Des d’aquest diumenge passat, els jardins Joan March de Pollença compten amb un nou atractiu: les escultures donades pels artistes pollencins Pilar Cerdà i Miquel Fuster. Durant la inauguració, el co-director del Museu, Andreu Aguiló, va donar a entendre que l’espai del Museu és limitat, motiu pel qual una part del fons no es pot mostrar. És per aquesta raó que Aguiló va concloure que, “com que l’art amagat no té cap sentit, ens vàrem plantejar fer d’aquests jardins una extensió del Museu”.

Amb Miquel Fuster i Pilar Cerdà, s’inicia un projecte l’objectiu del qual és abellir encara més els jardins Joan March amb més escultures d’altres artistes. En aquest sentit, Andreu Aguiló va demanar respecte per l’art, si bé també va puntualitzar que “sé que els que sou aquí, no les fareu malbé, però hem d’aconseguir que no siguin objecte del vandalisme”.

Per la seva banda, la co-directora del Museu, Aina Aguiló, va destacar la sensibilitat dels pollencins envers l’art, quelcom que es nota i que fa, de Pollença, un poble on es respira l’art.

PUBLICITAT

Finalment, tant Pilar Cerdà com Miquel Fuster, visiblement nerviós, varen agrair poder tenir obra a Pollença i explicaren aquelles escultres. D’una banda, Pilar Cerdà va parlar sobre l’obra “La música més íntima”, una obra que parla de la vida i del món, i de la relació de l’home amb el món.

Per altra banda, l’escultura de Miquel Fuster representa una ballarina, el cos, les formes en moviment… la comunicació…

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT