L’AJUNTAMENT REPRÈN LA PEATONITZACIÓ DEL CENTRE DE POLLENÇA

950
El carrer del Sol serà peatonal a final de legislatura.

L’ajuntament de Pollença reprèn la peatonització del centre històric de Pollença amb el condicionament de diversos carrers. Per aquesta raó, l’Ajuntament va aprovar “una modificació de crèdit per poder fer les obres tan aviat com sigui possible”, ha apuntat el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia.

El pressupost per dur a terme aquesta obra de peatonització és de 1.600.000 euros amb els quals es contempla l’empedrat dels carrers del Mercat, Sol, Colom, Moro, Àngels, General Bosch i un tram de Roser Vell, entre altres carrers de la zona. A més d’empedrar, però, també es farà la dotació de serveis, ja que “en alguns d’aquests carrers, les aigües pluvials i les aigües residuals van juntes. Per tant, s’haurà de fer de bell nou la xarxa d’aigua potable, residual i pluvial, així com altres xarxes”, senyala Cifre Ochogavia.

Fa una vintena d’anys, Pollença va iniciar la peatonització del centre història. Després d’anys d’inactivitat, l’Ajuntament reprèn el condicionament de nous carrers amb un projecte propi que, a nivell estètic, segueix amb el model tradicional d’empedrat que hi ha als carrers de la zona peatonal.

En aquests moments, el projecte de peatonització de carrers del centre històric de Pollença està en exposició pública. La idea de l’Ajuntament “era començar a principis de l’any nou, però serà difícil, perquè volem presentar-lo a les subvencions del Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca i amb la covid-19, no sé si serà possible”, comenta el batle de Pollença. Sigui com sigui, es tracta d’una obra de legislatura que es materialitzarà en dos o tres anys, ja que s’haurà de fer per fases.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT