L’AJUNTAMENT “RECICLA VIDRE PER ELLES”

269

Ben segur que, als pollencins, no els ha passat per alt uns contenidors color de rosa que aquests dies s’han disposat a diferents indrets del municipi. Es tracta d’una acció emmarcada dins la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, que duu a terme Ecovidrio, la Fundació Sandra Ibarra i Àgata Ruix de la Prada.

L’objectiu de la campanya, a més de fomentar el reciclatge, és conscienciar la població sobre la necessitat de cuidar la salut a través de la prevenció, en aquest cas concret del càncer de mama. O sigui que, reciclant vidre, es contribueix a una causa solidària com la investigació contra el càncer de mama.

Segons les darreres dades relatives a 2019, els habitants de Pollença van reciclar un total de 1.109 tones d’envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant en va reciclar de mitjana 68,1 quilograms.

Aquesta campanya, organitzada per Ecovidrio (entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya), estarà en marxa durant tot el mes de novembre.

PUBLICITAT
Les autoritats amb els contenidors roses.

Recicla vidre per elles

‘Recicla vidre per elles’ consisteix en una campanya en la qual tots els envasos de vidre dipositats en aquests contenidors roses seran transformats, a través d’Ecovidrio, en una donació destinada a la Fundación Sandra Ibarra de Solidaridad Frente al Cáncer.

A més, com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l’ocasió, en el qual es destaca el lema de la Fundación Sandra Ibarra: “Plens de vida”. El miniglú es podrà adquirir a través del web Miniglú.es, i els beneficis es destinaran a la Fundación Sandra Ibarra per contribuir a la prevenció i recerca del càncer.Aquesta campanya, a més de posar-se en marxa a Pollença, s’ha estès per més de 140 ciutats de tot el territori nacional com Madrid, València, Sevilla, Bilbao, Valladolid, Pamplona, Logronyo, Saragossa, Las Palmas de Gran Canaria o Santiago de Compostel·la amb la finalitat de sensibilitzar un major nombre de ciutadans. En total, s’han instal·lat més de 370 contenidors roses per tot el país.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT