L’AJUNTAMENT DONA LA RECAPTACIÓ DE LES FESTES I DEL CONCERT SOLIDARI DEL FESTIVAL A CÀRITAS

339

Molts dels actes de les festes de la Mare de Déu del Carme i de la Patrona han tingut un preu simbòlic d’entre un i cinc euros. Això ha servit a l’organització per tenir un major control de l’aforament i per donar una petita ajuda als més necessitats. I és que l’Ajuntamen ja va anunciar que tot el recaptat aniria als serveis socials.

D’altra banda el concert del pianista Marco Mezquida, que va tenir lloc el 13 d’agost en el marc del Festival de Pollença, també va tenir un caire solidari i tota la recaptació de les entrades, que tenien un preu 15 euros, es va donar també als serveis socials.

En total es recaptaren 6.274,51 euros, més de la meitat del concert solidari del Festival, que ara l’Ajuntament de Pollença ha donat a Càritas Parroquial.

Aquests doblers seran invertits en compres d’aliments i productes d’higiene bàsics que aniran dirigits a les famílies més vulnerables del Port de Pollença i que seran repartits al Centre de Distribució d’Aliments que pròximament obriran de forma conjunta l’Àrea de Serveis Socials i Càritas Parroquial. Aquest centre de distribució d’aliments substituirà el sistema de les targetes Eroski que han estat en funcionament els darrers mesos per a les famílies més necessitades del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT