L’AJUNTAMENT ADEQUA LA ZONA D’APARCAMENT A LA VINYETA

358
La maquinària treballa al futur aparcament de la Vinyeta.

L’ajuntament de Pollença adequa la zona d’aparcament a la Vinyeta, tal i com estava previst fer en el projecte participatiu que es va dur a terme durant la passada legislatura. Això no obstant, “no feim el projecte ni prop fer-s’hi”, ha assegurat el batle Bartomeu Cifre Ochogavia, “senzillament adequam la zona on ja estava previst fer l’aparcament”.

Per dur a terme aquest aparcament, s’aprofiten els enderrocs de les obres de canalització d’aigua a la zona del Calvari que es varen dur a terme fa unes setmanes que són “restes inoqües de pedra”, segons el batle Cifre Ochogavia. Reciclat tot allò que va sortir amb les obres del Calvari, s’aplana el terreny per aparcar-hi.

Per fer la zona d’aparcament, “no es toquen els arbres ni res de la zona”. Les obres tampoc afecten la zona arqueològica que es va delimitar durant la passada legislatura. En aquest sentit, el batle Cifre Ochogavia ha assegurat que, a la zona on es treballa, “no hi havia restes arqueològiques ni res semblant, sinó que eren zones de munts de pedres”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT

Finalment, Cifre Ochogavia ha conclòs que, si bé ara la gent aparca a la zona més propera al torrent, els aparcament toquen aquí on es treballa ara. Mentre que “allà toca haver-hi zones d’esbarjo”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital