L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE POLLENÇA APROVA NOVA EXECUTIVA

364
La nova Comissió Executiva del PSOE a Pollença està encapçalada per Xesca Ramon com a presidenta i Antoni Cànaves com a secretari general, Antònia Fuster és la secretària d’Organització; Tòfol Rebassa, secretari de Finances; Juan Fernández, secretari de Participació ciutadana i Dinamització; Maria del Mar Rosselló, secretària d’Igualtat i Diversitat, i Bernat López, secretari d’Acció Política. Per la seva banda, Jaume Coll, Miquel Alzamora, Juango Mir i Josefina són vocals.

L’agrupació Socialista de Pollença va aprovar per unanimitat la renovació de la comissió executiva. La renovació d’aquest òrgan de direcció del partit se va celebrar ahir, 24 de setembre, al Port de Pollença. A més d’algunes noves incorporacions, Antoni Cànaves va prendre el relleu de Joan Cifre en el càrrec de Secretari General fins als congressos ordinaris de finals 2020.

A l’assemblea per ratificar la nova executiva local, els socialistes pollencins estaren acompanyats per la Secretaria General dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, i pel Senador, Cosme Bonet, així com també dels dos batles socialistes que ha tengut Pollença, Miquel Oliver i Xesca Ramon.

Garrido va mostrar el seu suport i agraïment al nou equip de dones i homes que tirarà endavant la tasca del Partit Socialista a Pollença i els va demanar que segueixin fent feina amb el mateix compromís i il·lusió.

El nou equip encapçalat per Antoni Cànaves, compta amb la totalitat de l’anterior comissió executiva exceptuant el fins a les hores secretari general, Joan Cifre, que va presentar a principis de setembre la seva renúncia per motius personals i laborals. Entre les noves incorporacions, el PSOE pollencí compta amb Antonia Fuster que estarà al front de la Secretaria d’organització o Maria del Mar Rosselló, de la secretaria d’igualtat i diversitat.

PUBLICITAT

A més a més, formen part d’aquest nou equip, històrics militants com Jaume Coll i Miquel Alzamora, així com qui va ser la primera batlessa de Pollença, Xesca Ramon qui seguirà sent la presidenta de l’agrupació local.

En un comunicat de premsa, els socialistes pollencins apunten que “El primer repte que tendrà aquest nou equip serà el d´afrontar les eleccions generals del proper 10 de novembre, dia de Fira a Pollença. Tot i el malestar sobrevingut d’aquesta nova cita electoral, els socialistes posam en valor l’oportunitat de poder desencallar la situació exercint el dret a votar per assolir una majoria suficient per formar un govern progressista a l´estat i frenar les intencions de la dreta que ja sabem de quin peu se les gasten i recorden que forem la força més votada a totes les meses electorals les passades eleccions tant del 28 d´abril com el 26 de maig”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT