L’ACTRIU I CANTANT MARTA FERRER PROTAGONITZA 4 CURTMETRATGES IMPACTANTS

969
Fotograma de "5 minutos"

De poligonera impertinent a filla d’un malalt d’Alzheimer. De la comèdia total, al drama més cru. La cantant, locutora i actriu pollencina Marta Ferrer ha protagonitzat una sèrie de 4 curtmetratges, dos dels quals ja s’han estrenat a la xarxa i compartim a aquesta entrada. A aquests dos curtmetratges Martta mostra un vessant com actriu encara desconeguda entre molts pollencins i interpreta dos papers oposats que demostren la seva versatilitat per moure-se entre diferents registres. Mentre que a “La Yogas” interpreta una choni maleducada, a “5 Minutos” es fica en la pell d’una jove que està passant per una situació extremadament dramàtica. A “La Yogas” comparteix escena amb l’actriu Cati Mut, mentre que a “5 minutos” ho fa amb l’actor Carlos Magnusson.

Tot i que aquests són els seus primers papers importants al cinema, Martta ja havia demostrat els seus dots d’actriu interpretant musicals. El paper més destacat en aquest sentit va ser el de la princesa Ana, al musical “La reina Frozen”, que es representà durant el 2017 al teatre de la Luz Philips, a la Gran Via de Madrid. A l’obra va compartir escenari amb Jorge González, guanyador de “Tu cara me suena”.

L’actriu explica que el projecte va néixer quan el director madrileny Josevi García Herrero es va posar en contacte amb actors illencs per rodar una seria de curtmetratges que tenia escrits. Al mateix temps es creà un grup d’actors de l’illa durant el confinament amb ganes fer alguna cosa relacionada amb la cultura i el cinema. El director els va enviar els guions i durant dues setmanes del mes d’agost es rodaren una desena de curtmetratges. Martta conta que dels quatre als quals va participar com a actriu, el següent en estrenar-se serà un d’època que es va rodar al claustre de Sant Domingo. Aquest, igual que els altres es podrà veure al seu perfil de YouTube Martta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT