LA VÍDUA DE JOSEP GUASCH DONA UNA OBRA DE L’ARTISTA AL MUSEU DE POLLENÇA

508
Aquest quadre del Cavall Bernat de Josep Guasch ha estat donada al Museu de Pollença per la seva vídua Jennifer Margaret Douglas.

Aquestes dies, la vídua del pintor pollencí Josep Guasch ha donat una obra de l’artista al Museu de Pollença.

Jennifer Margaret Douglas ha tengut aquest gest amb el Museu, perquè creu que, al seu home, li faria tanta il·lusió com li ha fet a ella

El quadre donat per Jennifer Margaret Douglas és una pintura a l’oli damunt tela del Cavall Bernat, molt de l’estil de Josep Guasch. L’obra data de l’any 2015 i fa 81 per 116 centímetres.

Pintor hiperrealista i persona discreta, Josep Guasch és l’autor del retrat de Filla Il·lustre de la pedagoga Clara Hammerl, que es pot veure a la Galeria de la Sala de Plens de l’ajuntament de Pollença. A més a més, va exposar a la galeria Actual Art de Pollença. Tot i amb això, la seva obra és poc coneguda motiu pel qual, des del Museu de Pollença, es plantegen dedicar-li una exposició/homenatge.

PUBLICITAT

De moment i degut a la pandèmia del coronavirus, es difícil planificar actes a llarg termini. Tot i amb això, pel tipus d’exposició, la idea del Museu és fer aquesta exposició/homenatge al mateix Museu i per la Fira, com s’ha fet amb altres artistes durant els darrers anys.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, la vídua de l’artista Josep Guasch, Jennifer Margaret Douglas i el co-director del Museu, Andreu Aguiló.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT