LA UBS DEL PORT NECESSITA UNA REFORMA “URGENT”

152

En una reunió mantinguda amb tècnics de la conselleria de Salut del Govern de les illes Balears, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha reclamat “la reforma urgent” de l’actual Unitat Bàsica (USB) de Salut del Port.

Cifre Ochogavia s’ha reunit amb el tècnics de la Conselleria per analitzar la situació actual del centre i oferir alternatives amb l’objectiu de començar les obres “de manera immediata”.

“L’estat d’aquest edifici, així com de la seva infraestructura, és lamentable i en absolut adequada per oferir un servei com toca, i així ho han reconegut des de la Conselleria” ha declarat el batle qui, durant la trobada, ha ofert alternatives a l’administració autonòmica amb la finalitat d’accelerar “el màxim possible” l’inici de les obres de remodelació. “Necessitam urgentment una unitat bàsica de salut en condicions, ja que l’actual no pot prestar els serveis sanitaris als pollencins i pollencines adequadament” ha explicat.

En aquest sentit, el Batle ha proposat que “si la Conselleria no té el pressupost per dur a terme el condicionament del centre sanitari, que sigui l’Ajuntament de Pollença qui avanci els diners per a la seu inici”. Per a això, ha explicat, el Govern ha de trobar la fórmula jurídica que permeti aquesta acció ja que, ara, “el més necessari és solucionar un problema que arrossegam des de fa anys i que s’hauria d’haver solucionat durant la legislatura passada tal com va pactar l’antic equip de govern”.

PUBLICITAT

Per part de la Conselleria, ha conclòs el Batle, “hem vist que hi ha bona predisposició per abordar aquest tema i han manifestat el seu compromís de redactar el projecte i cercar la solució adequada el més aviat possible perquè, abans que finalitzi l’any, la reforma de la unitat bàsica de salut estigui llesta”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital