LA SITUACIÓ SANITÀRIA OBLIGA A SUSPENDRE LA INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE LA FIRA 2020

976
El disseny va marcar la Fira d'Artesania de 2015. I l'interiorisme no va decebre. L'elegància assolida dins el Claustre s’havia vist poques vegades, per no dir mai. I si l’impacte del Claustre, sobretot en encendre’s els llums, era espectacular, l’Església era la cirereta del pastís: pocs mobles, ben disposats, i cortinatges tapant capelles i altar major per no despistar l’espectador, donaven la solemnitat que es mereixien tant els objectes com els seus creadors (l’ànima es nota), en aquest gran aparador de l’artesania que és Pollença.

Degut a l’increment de casos de covid-19 al municipi de Pollença, l’àrea de Fires acabada de comunicar que “ens veim amb l’obligació de suspendre la inauguració de la mostra d’artesania que s’havia de dur a terme a l’església del Claustre de Sant Domingo, aquest dissabte dia 14 de novembre, a les 18 hores”. 

Ara bé, “encara que la inauguració s’hagi suspesa, l’exposició seguirà endavant amb els horaris establerts que figuren al programa específic”, apunten al mateix comunicat.

Per tant, aquells artesans que han aportat material per exposar a l’església del Roser podran recollir el dilluns dia 30 de novembre, entre les 8 a les 14 hores, quan l’exposició s’haurà clausurat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT