LA SIMFÒNICA INAUGURA EL FESTIVAL AMB “AIRE FRESC”

60

Avui, dimecres 7 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, l’Orquestra Simfònica de les illes Balears inaugura la 58a. edició del Festival de Música. En aquesta ocasió, la Simfònica estarà acompanyada per Pacho Flores com a trompeta solista i Manuel Hernández Silva com a director, dues incorporacions puntuals que “aporten aire fresc a la Simfònica”, per dir-ho amb paraules del Comitè Artístic.

Manuel Hernández Silva és director de les simfòniques de Màlaga i Navarra, i docent, mentre que Pacho Flores és un virtuós de la trompeta.

El repertori començarà amb una primera part “frenètica” en què es combinarà música actual, contemporània, amb música ètnica afrocubana. Mentre que Txaikovski serà el protagonista de la segona part, durant la qual s’interpretarà la Simfonia número 4 en fa menor, opus 36.

El segon concert de la present temporada del Festival serà aquest dissabte 10 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, amb la Camerata de la Royal Concertgebouw.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT