LA SETMANA INTERNACIONAL DE CICLISME MÀSTER TORNA A POLLENÇA

369

La Setmana Internacional de Ciclisme s’ha salvat de les anul·lacions produïdes per la pandèmia i finalment se celebrarà els dies 16, 17 i 18 d’octubre. La cursa, que enguany arriba a la XXIII edició es compon de dues proves: la XXIII Challenge Volta a Mallorca per Màsters que serà els dies 16 i 17, i la XXVI Copa d’Europa de Màsters per a les categories Màster 30, 40, 50 i 60, que serà dia 18.

Les tres etapes que componen la setmana internacional tenen sortida i arribada al Port de Pollença. La cursa està reservada exclusivament a homes de qualsevol país del món que posseeixin la llicència Màster UCI de l’any 2020.

La primera etapa de la Challenge dia 16, serà una contrarellotge de 7,2 km, amb sortida i arribada al carrer Corb Marí (Pro Cycle Mallorca Café, al costat de l’hotel Pollença Park). El recorregut serà tot per la via de circumval·lació i la carretera de Llenaira i els corredors començaran a sortir a partir de les 16 hores en intervals d’1 minut.

La segona etapa de Challenge, dia 17, serà en ruta i tindrà dues distàncies, una per a corredors Màster 50-60 de 66,8 km i una per a corredors Màsters 30-40 de 102,9 km. En el cas dels més veterans sortiran a les 9 hores del Port de Pollença per dirigir-se cap a Pollença i Sa Pobla. D’allà passaran per Caimari i pujaran a Lluc, per finalment tornar cap al Moll. En el cas dels M30-40 es dirigiran primer cap Alcúdia i Sa Pobla, per després fer el mateix recorregut per Caimari Lluc i Pollença.

PUBLICITAT

Finalment, el 18 d’octubre tindrà lloc la XXVI Copa d’Europa Màsters, amb sortida i arribada de nou al Carrer Corb Marí. Les sortides es faran en quatre grups en funció de les edats, sortint el primer grup a les 9 hores, i arribant el darrer a meta a les 14,20 hores. La ruta seran 35,3 km que aniran primer cap a Alcúdia per girar cap a Sa Pobla, Pollença i Port de Pollença.

Talls de trànsit

La cursa provocarà diversos talls de trànsit, per la qual cosa és aconsellable els dies 16,17 i 18 d’octubre consultar a les rutes i els horaris de les diferents etapes abans d’agafar el cotxe. Tant les rutes com els horaris es poden consultar a la web vueltamallorca.com.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT