LA SEMBRA D’ARBRES DE CAP DE FIBLÓ, UN ÈXIT

582
Cap de Fibló va organitzar una jornada de sembra d'arbres que va ser tot un èxit. Foto: Cap de Fibló.

Cap de Fibló va organitzar una sembra d’arbres per al passat 27 de desembre al Port de Pollença. La jornada va ser un èxit. Hi participà una cinquantena de persones. De fet, dies abans, Cap de Fibló va haver de penjar el cartell d’entrades exhaurides. I és que, degut a la situació sanitària, havien de garantir les mesures per evitar contagis de coronavirus. En tot moment, a més a més, els grups participants varen respectar les mesures de seguretat.

Es varen sembrar 15 arbres -majoritàriament fruiters de varietats locals (atzerolera, nesplera, servera, figuera i alvocater) – i plantes aromàtiques (tem, romaní i espígol) a la zona de la vall de Bóquer, al Port de Pollença, en un espai verd vora l’oficina de Colonya.

Des de Cap de Fibló volen agrair tota la gent que se va sumar a aquesta iniciativa i va venir a plantar un arbret, i també a l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament per confiar i subvencionar aquesta iniciativa. 

Mentrestant, els Cap de Fibló “convidam la gent a visitar la placeta de Montision, la zona verda de la Vinyeta i la zona del Moll per conèixer els arbres i llegir els panells informatius, força interessants, sobre les varietats escollides”. 

PUBLICITAT

Aquesta acció entronca amb el projecte dels pressupostos participatius del 2018, quan ja es sembràren arbres de les mateixes varietats a les zones abans citades. A la zona de la Vinyeta, és on més se n’han mort, mentre que, a les altres dues zones, han resisti prou bé.

Accions futures

Tant els que participaren a la sembra com els que varen quedar fora per haver superat el nombre de places disponibles, varen manifestar les ganes de sembrar més arbres i, sempre que sigui possible, fer-ho a espais públics. Així ho apunten des de Cap de Fibló. Per això, “tenim les ganes i les forces, i confiam amb el suport de l’Ajuntament per a dur a terme més projectes d’aquest tipus en un futur pròxim”. Les interessades en participar en futurs projectes, podeu contactar amb Cap de Fibló a través del correu electrònic: capdefiblo2016@gmail.com

Per altra banda, des de Cap de Fibló, avancen que tenen ganes de poder organitar el Cabaret de Primavera en què es donaren a conèixer ja fa un parell mallorquí d’anys i també la Baldufada. De moment, però, la situació sanitària només els permet fer-hi voltes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT