LA NIT DE LES ESGLÉSIES OBRE UN CAP DE SETMANA INTENSÍSSIM

91

La Nit de les Esglésies obre un cap de setmana intensíssim, en el qual conflueixen les Jornades Socials i les Verges, però també ornitologia, cultura, solidaritat, excursionisme…

La nit de les esglésies

Avui, divendres 18 d’octubre, entre les 20 i les 22 hores, l’església de Sant Jordi de Pollença obrirà les portes a qui la vulgui visitar i recollir-s’hi en un ambient acollidor, reconfortant. Aquesta és la participació de Pollença a “La nit de les esglésies”, una iniciativa en la qual també hi participen…

Caixes niu a la Gola

Demà, dissabte 19 d’octubre, a les 10 hores, al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, hi haurà una activitat familiar que consistirà en el muntatge i instal·lació de caixes niu per als ocells.

Les persones interessades en assistir-hi, han d’inscriure’s prèviament a través del telèfon 692644036 o bé del correu electrònic info@ctolagol.com

PUBLICITAT

Jornades Socials

Aquest dissabte i diumenge, 19 i 20 d’octubre, Pollença celebra les Jornades Socials. El gruix de l’activitat es durà a terme al Claustre de Sant Domingo, si bé també es faran actes al Club Pollença.

Demà, dissabte 19 d’octubre, a les 10’30 hores, hi haurà un taller bucodental per a infants organitzat per Dentistas Sobre Ruedas (DSR) i, a les 11’30 hores, un taller d’atrapa-somnis organitzat per la delegació pollencina de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Aquests dos tallers es faran al Claustre.

Durant tot el matí del diumenge 20 d’octubre, a partir de les 10 hores, el Claustre de Sant Domingo será escenario de les Jornades Socials.

Demà, detallarem el programa de les Jornades Socials.

El mar de Barceló

Aquest dissabte 19 d’octubre, a les 18’30 hores, al Saló d’Actes del Port de Pollença, es projectarà el documental d’Agustí Torres sobre el procés creatiu de Miquel Barceló a la cúpula de la seu de l’Organització de Nacions Unides (ONU), El mar de Barceló.

Amb aquesta projecció, s’iniciarà el cicle de cinema documental “Art i Cultura”, un cicle de tres sessions en què, a més de visualitzar els documentals, s’obrirà el debat amb convidats especials cada vegada. Així que aquest dissabte, el director d’El mar de Barceló, Agustí Torres, serà al Port de Pollença.

El Cor de Pollença canta per a la Fundació Vicent Ferrer

Aquest dissabte 19 d’octubre, a les 19 hores, a l’església de Sant Jordi, el Cor de Pollença oferirà un concert amb la intención de recaptar doblers per a la Fundació Vicent Ferrer.

El repertori escollit per al concert inclou peces populars com “Sor Tomasseta”, cançons de sempre com “Pensa en mi” o “My Way”, i clàssics populars com “Nabucco”, entre altres.

L’entrada serà en base a taquilla inversa i els beneficis es destinaran a un programa específic per a la compra de bicicletes per a nines adolescents de l’Índia que s’han de desplaçar per assistir a classes d’educació secundària i així continuar amb la seva formació. Aquestes al·lotes han de recórrer distàncies considerables, per això, si disposen de bicicletes, faran més via i, a més a més, reduiran el risc de ser atacades en els trajectes; un fet que succeeix amb massa freqüència en llocs remots de l’Índia.

Tomás con Gas (y Steve Además), en concert al Club

Aquest dissabte 19 d’octubre, a les 21’30 hores, al Club Pollença, hi haurà un concert de Tomás con Gas (y Steve Además) amb cançons acústiques dels anys 70.

Es farà servir el sistema de taquilla inversa, o sigui que cadascú a la sortida pagarà allò que cregui pertinent per l’actuació.

Sopar solidari de l’AECC

Aquest dissabte 19 d’octubre a les 20,30 hores, a les Cases de Son Sant Martí, hi ha un sopar solidari organitzat per les delegacions d’Alcúdia i de Pollença de l’Associació española contra el càncer.

El preu és de 25 euros i inclou el trasllat en autobús des de Pollença per anar i venir de Son Sant Martí.

Els tiques es poden comprar al Club i a Elèctrica Caudrado.

Excursió de Son Bauló a la Colònia de Sant Pere

Aquest diumenge 20 d’octubre, a les 8’30 hores, des del Monument, sortirà l’excursió de l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP) per anar de Son Bauló a la Colònia de Sant Pere.

Els excursionistes han de dur pa i taleca, i han de saber que, segons els organitzadors, aquesta és una excursió de dificultat mitjana.

El preu d’aquesta sortida és de 10 euros per als socis de l’AVVP i de 15 euros per als no socis.

Qui vulgui més informació, pot telefonar a Tomeu (655815559) o a Mateu (629635727).

Bunyols i serenates a la Plaça

Aquest diumenge 20 d’octubre, a partir de les 18 hores, a la plaça Major, l’Obreria del Puig farà bunyols per a qui en vulgui i així recaptarà doblers per al manteniment del Puig.

A les 20’30 hores, Corda Amarada en col·laboració amb les corals de les associacions de terceres edats de Colonya i de Sa Nostra de Pollença, cantaran les Verges al Club i després a la plaça Major.

Diumenge publicarem amb més detall sobre aquesta celebración de les Verges a Pollença.

Haydn per l’Orquestra de Cambra de Mallorca

Aquest diumenge 20 d’octubre, a les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, l’Orquestra de Cambra de Mallorca, interpretarà Haydn, concretament el Concert per a violoncel i orquestra número 1 en Do Major i la Simfonia número 92 “Oxford”.

Dirigida pel jove músic Bernat Quetglas, l’Orquestra de Cambra de Mallorca comptarà amb Zuzanna Sosnowska com a violoncel·lista solista.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT