LA MÚSICA DE CAMBRA, PROTAGONISTA DE LA SEGONA JORNADA DEL FESTIVAL BTHVN

130
Final del concert del passat diumenge durant l'ovació del públic. D'esquerra a dreta: Andreu Riera (pianista), Bernat Quetglas (director d'orquestra i organitzador del Festival), Magí Garcías (pianista i organitzador del Festival).

Aquest diumenge 27 de setembre, la música de cambra serà protagonista de la segona jornada del Festival BTHVN, que s’inaugurà diumenge passat amb gran èxit: el públic s’aixecà de les cadires per ovacionar solistes i orquestra. Ara bé, per mor del fort vent que ha arrabassat part de la vela del Claustre de Sant Domingo, el concert és farà a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels.

L’activitat del Festival BTHVN d’aquest diumenge 27 de setembre, començarà a les 17’30 hores, als jardins Joan March, amb una taula rodona sobre la importància de Beethoven dins la programació habitual de les institucions musicals de les illes Balears, en la qual participaran el director de la Coral de la Universitat de les illes Balears, Joan Company, i el crític musical, Emili Gené.

A les 19 hores i a la Parròquia per mor del vent, hi haurà el segon concert del Festival BTHVN. S’hi podran escoltar algunes de les obres més destacades del compositor alemnay com la Sonata núm.4 per a violoncel i piano amb el duo que conformen Magí Garcías al piano i Zuzanna Sosnowska al violoncel. Aquesta formació ha estat guardonada reiteradament a concursos d’arreu d’Europa com per exemple en el Salieri-Zinetti International Chamber Music Competition.

A continuació, el dúo que conformen Andreu Riera (piano) i José Manuel Álvarez Losada (violí) interpretaran una de les partitures més famoses de Beethoven, la Sonata per a violí i piano “La Primavera”.

PUBLICITAT

El concert conclourà amb un híbrid entre les dues formacions: José Manuel Álvarez s’unirà a Zuzanna Sosnowska i Magí Garcías per interpretar el Trio per a violí, violoncel i piano “El fantasma”, una de les peces també més cèlebres de Beethoven.

Des de l’organització, asseguren que auqest concert “sens dubte serà un dels esdeveniments més destacats de l’any a Mallorca” pel que fa a la música de cambra.

Per completar informació i comprar entrades, podeu consultar la web del Festival BTHVN.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT