LA MEVA DECORACIÓ DE NADAL. AQUESTES SÓN LES IMATGES GUANYADORES

1488

Avui, primer dia del 2021, posam punt i final al concurs “La meva decoració de Nadal”. Han participat 87 fotografíes i han votat fins a 366 internautes. Com anunciàrem a les bases del concurs a aquest post els autors de les 3 imatges més votades han guanyat un llibre per hom a triar entre els següents títols: “La Cuina del Tradicionari. Un recorrgut pel calendari gastronòmic de Mallorca”,”El Menjar de les Illes” o “Guillem Bestard. Un fotógraf enamorat de l’art”.

Així és que, si heu fet una d’aquestes tres imatges, ja podeu passar a partir de dilluns per la redacció del Punt Informatiu Pollença, a la plaça de ca les Munnares, a recollir el vostre premi.

I les imatges guanyadores són…

Aquesta fotografía titulada “Nadal diferent… arbre diferent” de Maria Simó Xamena, ha estat la més votada amb un 15,7% dels vots (57 vots). Quan va enviar la foto Maria va explicar què aquest arbre està realitzat amb tubs de pvc i materials reciclats cent per cent.

Aquest arbre de Nadal amb el Grinch d’Aleix Rotger ha estat la segona imatge amb més vots, En total n’ha rebut 46, un 12,6%.

PUBLICITAT

El “Betlem de ganxet”, d’Àngela Alemany ha estat la tercera imatge amb més vots. N’ha tingut 37, un 10,2%

Una especial menció a les tres fotografies següents, que tot i no tenir premi, ha estat les següents més votades. Totes tres han tingut 29 vots cada una. Molts d’anys a tots i enhorabona!

“Un Nadal fet a mà” de Margalida Salas Sánchez
Mari Carmen Morillo
Júlia i Neus Cladera.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT