LA MALA PÈCORA CONTRA LA VIOLÈNCIA MATXISTA

237

El 25 de novembre és el Dia Mundial Contra la Violència Matxista motiu pel qual el col·lectiu feminista La Mala Pècora organitza un matí d’activitats reivindicatives per al diumenge 24 de novembre, entre les 11 i les 13 hores. A més a més, sol·licita la col·laboració dels pollencins per dur a terme algunes d’aquestes activitats.

El programa d’activitats programat amb motiu del Dia Mundial Contra la Violència Matxista començarà a les 11 hores, a baix de l’escalonada del Calvari, on hi haurà una instal·lació artística i on es llegirà el manifest per denunciar la violència contra les dones i reivindicar la seva erradicació.

A les 11’30 hores, l’activitat feminista es traslladarà a la plaça Vella, on hi haurà un mural participatiu i panells informatius sobre l’anomenada violència de gènere. A partir de les 12’15 hores, allà mateix, s’obrirà el micro per a tothom que vulgui exposar les seves opinions sobre una qüestió tan sensible com la violència contra les dones. A més a més, es procedirà a llegir les experiències anònimes que els pollencins hauran aportat els dies previs.

El matí acabarà a la plaça Vella amb música i gloses contra la violència.

PUBLICITAT

Sabates i experiències

Per poder dur a terme aquest matí reivindicatiu, La Mala Pècora sol·licita l’ajuda dels pollencins, perquè duguin un parell de sabates que ja no emprin a l’Institut d’Educació Secundària Guillem Cifre de Colonya o a l’Ateneu de Pollença, abans de dia 22 de novembre.

Aquestes sabates s’empraran en un dels actes de dia 24 de novembre i després es donaran a les Monges.

Per altra banda, des de La Mala Pècora, també demanen als pollencins que expliquin alguna experiència viscuda en la qual es pugui reconèixer algun tipus de violència de gènere. Per això, s’ha instal·lat una bústia a l’IES Guillem Cifre de Colonya i una altra a can Llobera, on tothom que vulgui pugui aportar de manera totalment anònima el seu granet d’arena contra el matxisme.

Aquestes experiències formaran part del conjunt d’activitats organitzades per La Mala Pècora a Pollença, el diumenge 24 de novembre, amb motiu del Dia Mundial Contra la Violència Matxista (25 de novembre).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT